Originally Posted by NoOne:
Parca aici era vorba de lasi nu de Matrix. Despre al doilea s-a scris si se va scrie pe acest site la gramada si pe indelete, la nimereala si la subiect primul insa mi-a atras atentia si m-a facut sa deschid gura.
Pot sa si tac. Pentru mine e acelasi lucru.
I don't care.
|
Pai akuma dupa ce ai spus unele chestii de ce vrei sa taci ?
Din ce ai scris ... absolut nimik nu m-a enervat sau suparat sau orice altceva! Doar k nu am fost de acord cu tine la unele chestii scrise de tine. Poate ca daca ai fi petrecut mai mult timp sa vezi si tu ce fel de mesaje citim de la Leonard shi Alex leo Serban sau NeaNae - poate ca ai vedea situatzia forumului din alt unghi, shi nu ai mai sari sa trgi concluzii pripite!
Marx - nu am nici o problema cu el ... singurul lucru care m-a deranjat a fost ca a vorbit urat doar ca sa arate ca el este mai deshtept shi mai tare... exemplu ideal este discutzia cu MalaPortugal pe care a avut-o, shi care pe mine m-a deranjat ... Poate ca te intrebi: "Ce se baga si asta - nu e treaba lui?" E treaba mea pentru ca io' intru pe site-ul asta sa ma relaxez nu sa vad cum un tip injura o fata care shi-a dat cu parerea k pana la urma acelashi lucru il fac shi io' imi dau cu parerea, numai k MARX itzi da cu ea in cap... asha k l-am abordat la mishto'
Leonard Pyon, Alex varza Serban shi NeaNae - alta poveste, alte detalii, alte concluzii. Nu pot sa cred k la 8-10 mesaje ale lui NeaNae - s-a trezit el dimineatza shi a dat peste Cinemagia.ro shi-a facut cont shi a inceput sa zica ca LorD Of the Rings e cel mai prost film pe care l-a vazt in viata lui shi multe alte aberatii - este imposibil, putetzi sa spunetzi ce vrezi ... io nu pot sa cred in "vrajeala" asta ... (mai sunt shi altzii, dar sa nu deviem de la subiect)...
Leonard Pyron m-a stresat : ca intram la Film in general sau Vreau sa stiu sau cafenea sau Star-uri ... gaseam la orice topic mesaj in care zicea ca Lord Of the Rings este o porcarie shi .............................. lucru care pe mine m-a lasat rece. DA filmul este laudat de noi : RAPTOR, GAANDALF si altzii pentru ca ne place - dar asta nu este motiv sa intrii la toate topicurile si sa scrii ca filmul care nu-ti plce tie este infect + ...... Lasa-ma pe mine in obsesia mea!
Demona este una din fanele Lord Of the Rings pe care o voi aprecia intotdeauna; niciodata nu cred k voi ajunge la nivelul ei, dar pot sa sper... shi totushi pe ea nu ai mentzionat-o deshi ea lauda filmul shi poarta discutzii cu noi despre film ... da' de ea nu te-ai legat ... poate ma lamureshti shi pe minela faza asta. Eu voi continua sa-l laud filmul pentru ca imi place shi o sa-mi placa foarte mult timp de acum incolo si nu cred ca trebuie sa mint ca imi place nu shtiu ce desen animat rusesc sau nu shtiu ce capodopera uitata de lume ca sa zic ca ma pricepe la filme, sa nu am loc pe holuri de mine shi orgoliul meu.
Te-ai legat de scrisul meu ... daca ai fi fost serios ziceai ce aveai de zis! Singura explicatzie este ca nu simt nevoia sa scriu cu expresii pompoase si complicate ca sa arat ca sunt mare shi tare... scriu exact ce-mi vine in minte shi scriu la realxare shi la chill out - k pana la urma de asta intru aici sa ma relaxez - sa trec pe MODUL CHILL OUT! Voi oameni simtiti nevoia sa scrieti expresii rebele care sa va scoata in evidentza si sa (MA REPET)sa captati atentia. Io nu asta caut sa citesc aici - doar sa vorbesc si sa-mi spun parerea despre anumite filme - shi sa promovez filmul meu preferat!
Nu ca ash da 2 bani pe voi si pe restul "regurgitarilor" de pe forumul asta dar io am intalnit nishte oameni de milioane pe care i-am cunoscut shi ii consider cei mai buni prieteni ai mei de la distantza. Si shtiu sigur ca mai sunt shi altzii pe care nu am avut ocazia sa-i intalnesc. Asa ca ramaneti voi cu ura voastra si atat de evidenta 'invidie' (aici chiar nu va batetzi capu' sa ma contrazicetzi - it is futile at this moment) shi noi ramanem cu asha-zisa "lashitate" ... i kindah like it!