View Single Post
Old 17 Jan 2004, 16:20   #99
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by NoOne:
Pomenea cineva de evolutie. Hai sa-mi dau si eu cu parerea. Eu merg pe ideea: actiune-reactiune. Aparitia unui TLD, Gaandalf sau Raptor a fost echilibrata de un Leonard Pyron sau un marx.

Echilibrata de Pyron??? Un exemplu mai bun n-ai gasit? Lasa-ma sa te contrazic. Asha cum TLD, Gaandalf sau altzii ishi apara punctul lor de vedere asha o fac shi cei citatzi de tine. Nici unul din ei nu trebuie sa fie de acord cu ce zice celalalt. Shi cu asta e echilibrat Forum-ul. E un "camp de lupta", fiecare cu a lui! De cand trebuie unui fan SF sa-i placa dramele?

Daca asta e un loc in care sunt lashii shi ei sunt aici, atunci zic ca sunt destul de "lashi" sa se lase sa vada totzi asta. Shi in lashitatea lor ei ishi apara punctu de vedere. De ce trebuie sa inghita ce spun ceilaltzi? In fine...

Shi i-ai bagat in oala doar pe TLD, Gaandalf shi raptor. Chiar tu admitzi ca ai aruncat mesaje la nimereala. Geeez! Wake up! Cui nu ii place un topic nu posteaza pe el! E simplu! Shi iar ajung la Pyron al tau. Oamenii de genul lui totdeauna posteaza doar la nimereala. Fericirea lor e sa-i sacaie pe altzii din diferite motive...

Shi apropo...fac parte din aceeashi gramada de lashi!!!

...idea actziune-reactziune...