Originally Posted by NoOne:
M-am apucat aseara sa scriu un mesaj. Unul cum n-am mai scris de ceva vreme. Am ezitat, am ezitat mult pana sa apas butonul Raspunde. De ce? Pentru ca a trecut vremea in care conta cate post-uri am eu [raportat la altii]. Tare as vrea sa pot sterge cateva sute de mesaje de-ale mele trantite la nimereala.
E ciudat cum pot vorbi unii despre scaderea calitatii Forum-ului aratand cu degetul in stanga si in dreapta. E ciudat pentru ca nu prea au cum sa stie ce e aia calitate. Pe vremea cand se discuta in mai mult de un rand nu erau inregistrati pe site nici cei ce huiduie nici cei huiduiti.
Pomenea cineva de evolutie. Hai sa-mi dau si eu cu parerea. Eu merg pe ideea: actiune-reactiune. Aparitia unui TLD, Gaandalf sau Raptor a fost echilibrata de un Leonard Pyron sau un marx. Cei din urma i-ati creat tot voi. Prin ce? Batatorirea la infinit a acelorasi subiecte. Trebuia sa vina cineva care sa zica stop.
Pana si eu am criticat actiunea de caterinca si limbajul lor de cartier. Dar acum am inteles. Cu cine sa vorbeasca dom'le chestii legate de cinematografie? Nu cred ca s-a gandit nimeni ca ei sunt doar imagini, ceva prin care sa fie individualizati in ochii lumii. Si daca in spatele aparentelor se ascund persoane culte? La asta cati dintre voi v-ati gandit?
Ii tot expediati de aici, incercati sa scapati de cuvintele lor: "Hai valea pe alt Forum pana invatati regulile de buna-cuviinta, gramatica si mai ales pana o sa va placa ce ne place noua.". Hai ca-i buna! Comparati limbajul lui marx cu cel al lui Gaandalf, exprimarile celor doi si veti vedea ce si cum.
Ma opresc aici pentru ca as putea continua pana maine. Nu e cazul. Nici locul. Aici e locul in care se prezinta lasii.
"Buna eu sunt NoOne. Snatch e mai tare ca The Matrix. Nu am votat in clasamentul filmelor pentru nici unul dintre ele. De ce? Pentru ca mi se rupe de clasamente. Daca vreti sa mai stiti de ce mi se rupe sa ma-ntrebati. Nu de alta, dar suntem intre noi, lasii, cu mici exceptii din partea vizitatorilor - care au ajuns aici din greseala sau .... ???"
===========================================
Aceasta a fost actiunea. Probabil va urma... reactiunea
|
Foarte Interesant ce ai scris si promit k maine dupa ce termin cu examenul scriu si eu un mesaj in privintza celor spuse de tine ...