View Single Post
Old 17 Jan 2004, 06:37   #95
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by NoOne:
Pentru un fan Matrix stai nasol daca n-ai prea auzit de Oshii. Agentii, cablajul om-computer, robotii umanoizi lipsiti de suflet aflati intr-o permanenta cautare - Ghost in the Shell, lumea reala si lumea imaginara legate printr-o gaura in telefon - Alice in Wonderland, evolutia eroului - Star Wars, razboiul oameni-masini - un amarat deTerminator al anilor '80, filozofie, citate budiste, analogii crestine, imbracate intr-o forma clara de cyber-punk cam la asta s-ar reduce brusc Matrix-ul.

Cine zice ca e un film original poate nu s-a uitat decat la acest film... de prea multe ori. Matrix nu e matricea ci doar un element al ei situat undeva pe diagonala principala.

===========
Cu Matrix-ul voi mai continua, daca e cazul.
Acum as vrea sa ating si alte puncte.

Acum ar trebuii sa incep sa plang?! Poate ca nu oi fi auzit eu de Mamaie oshimodo ala, dar asta nu inseamna ca alti fani de genul meu ar fi auzit. Pune intrebarea asta pe un forum din afara sa vedem cati raspund, fara sa caute pe internet! Cativa? Prea putini? In fine n-oi fi eu fanatic - dak asa zici, dar obsedat tot raman! Si obsesia poate fi uneori un sinonim al fanatismului - bineinteles in anumite contexte! :lol: Acuma continua cu alte ideei dar sa fie ontopic!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif