View Single Post
Old 15 Jan 2004, 10:19   #36
blitz43
Guru

blitz43

Dah, de la distanta cea mai slaba parte din cele 3...
Trebuie sa recunosc din start ca nu sunt fan LOTR, dar am purces la vizionarea lorzilor spritzului, fericit ca se mai incheie un ciclu "ultra-mega-extra" al cinematografiei mondiale.
N-am citit cartea (iar acum sigur nici n-o voi mai face) asa ca m/a surprins evolutia personajelor...
pretty BORING! am crezut ca innebunesc de plictiseala... Am vazut si alti câtiva spectatori care cascau de le trosneau falcile. Am zis OK, deci nu sunt eu exceptia care confirma regula.
In afara de batalia aia (btw, armata aceea de fantome e mortala; mi-a adus aminte de Piratii din Caraibe) restul a fost o abureala totala!
cum dreaqu', aragorn e incoronat si ii arde de cântat?
help him, he's just spontaneous....
când se trezeste frodo, vin toti hobitii si sar in pat pe el; aragorn, legolas si gaandalf stau in semicerc si râd: impresie clara si stupefianta de AZIL brrrrr!
intensitatea sexuala dintre hobiti e prea mare, si toata sala a asteptat un sarut frodo-sam, pippin-merry
sotia lui sam, dupa cum arata i-ar putea fi mama (deh, gaina batrâna....)
radasca aia a fost de kko rau de tot...
pacat ca nu l/a mai vazut pe Christopher Lee (las ca se pastreaza pt Star wars!)
legolas face surf din nou (scena doborârii elefantului e meseriasa, desi trasa rau de par)
indemnurile la lupta sunt a la Independence Day- patriotism exacerbat si tâmp
salvarea lui frodo si a lui sam cu vulturii aia e neveridica
apoi... finalul. Doamne, toata sala a asteptat cu infrigurare ca the end-ul sa apara pe ecran, apoi s/a auzit un oftat la unison de fericire
cele mai dificile ~ 25 de minute de polologhie si voice off, in care ni se spune ce s/a ales de eroii nostri!
besides, NU MOARE nici un personaj principal in filmu' aista? BULLSHIT!
una peste alta, regele s-a intors. pe partea cealalta
Parerea mea! :lol:
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif