Originally Posted by THE VOID:
Originally Posted by votu_decisiv:
Draga Void, sau Null? Cum preferi? Observi ca eu, acelasi eu, mereu eu sint cel care decide! Asta sa fie Klar pt. toata lumea! Observ ca Tld e de o buna bucata de vreme mai abatut  . Pacat, acuma raspunde doar cu "mdea"..."mdea" zic si eu....Ma bate gandul sa plec pe celalalt topic, ala cu Men. Am fost rugat, ce sa fac, Valoarea se cauta ! (dar nu pot sa-l dezamagesc nici pe Tld asa usor  Daca nu va convine ceva semnati condica de sugestii si reclamatii! O gasiti la intrare !
si nu uitati: Sporuri!
|
Merge si 'zero barat' dak preferi...Eu n-am zis sa pleci,am zin numa' ka o sa vina o zi cand nu o sa mai fi asa decisiv pe cat crezi.E bine?Si asta o sa se petreak soon.
|
Nu ca as avea eu ceva cu votu_decisiv, pentru ca nu am. Dar vedeti putin si dialogul de mai sus, din citat. Acest vot_decisiv pare hotarit sa fie el ultimul care se baga la fiecare vot.
Adica atunci cind e 8-0 sau 8-3 sau 8-6, el e al noualea.
Asta nu inseamna oare LIPSA DE PERSONALITATE? Foarte foarte rare sint situatiile de 8-8, cind votu_decisiv e, cu adevarat, decisiv. In rest, se ia dupa altii si voteaza cu ala din frunte, indiferent daca-i place, sau nu. Asta pt mine nu e decisiv.