Thread: Lynch vs. Nolan
View Single Post
Old 11 Jan 2004, 21:03   #40
notorious
NBK

notorious

PARTEA INTAI

dle. odhan,

oscilati intre crize de mancarimi de limba olteneasca cinice (precum anteriorul mesaj) si altele rusinos de necinice (precum ante-precedentul mesaj). de ce spui ca sunt isteric? ma vezi razand din senin, ca (ma) plang ca un nebun sau doar ai halucinatii?? ma bucur sa vad ca din tot mesajul meu ti-ai ales sa comentezi doar plastica comparatie 'stau in arsita dogoritoare a criticii' (prin care vroiam sa demonstrez ca nu doar acest cult specimen oltenesc e in stare sa construiasca expresii gen 'esti perla perlelor de pe coralul neputintei'). am impresia ca dl. odhan se simte incoltit . pare-se ca incep sa-l calc pe bataturi si simte gustul criticii :o . crizele sale de nevroza si de logoree devin din ce in ce mai evidente (desi incerca acum s-o 'paseze' pe mine - hm, nice try, doc!). ceea ce vroiam sa spun este ca dv., dle. odhan, va tot eschivati de la acea cronica 'culta' pe care v-am propus-o (or, nu intelegeti ca nu va consider cult - e fromos sa fii cult, iti da acel pseudo-sentiment de superioritate fata de altul), la fel cum fugiti de la oferta de a ma desfiinta de fata cu toate lumea.

doctore, incepi sa pierzi teren. fii mai infipt, cum erai inainte. numai esti amuzant (apropo, eu nu ziceam ca nu sufar de logoree, dar asta doar cand ma cert cu dv, si eu oricum, nu ma prezint drept 'ironic').

PARTEA A DOUA

dna. wulfilla,

ironia ta este undeva la o miime din cea a lui marx, pe care incep sa-l respect cat de cat (desi in continuare nu-l sufar). daca 'ironiile' lui n-au nici un impact asupra mea, realizezi ca dv., stimabila doamna (nicidecum 'gagica') imi provocati dureri de bocanci.

nimeni nu te-a bagat in seamna, dna. nici macar dl. odhan! daca va mai auto-bagati in seama pe topicul asta, voi fi nevoit sa reinventez voba ceea - 'cand doi se cearta al treilea castiga' in 'cand doi se cearta, al treilea se baga ca supozitorul'.

go away, m'am!