oltene,
trebuie sa zic ca daca n-ai fi fost tu, acuma as fi fost in continuare un 'semi-cronicar'. dumnezeu mi te-a coborat din cer!
esti si microbist, te pomenesti?? si cult, si medic, si ironic - unde o fi, mama draga, loc de toate astea intr-un singur capsor?
tot ma stupefiaza, doctore, ca tu te crezi 'ironic' in continuare. (limbarnita ta o pun acum pe seama faptului ca esti oltean - si esti asa cum i-am cunoscut eu odata, cand a trebuit sa petrec niste zile amare la o ruda de-acolo - deci, nu-i nimic personal). ironie cauta la marin preda, odhane! in vorbele aluzive ale lui moromete, in cuvintele lui petrini! cauta 'ironie' la camil petrescu, in scene cum e cea din 'ultima nopate de dragoste...' cu masina 'cu interior ca o bomboniera' (aluzie fina la sufocarea datorata sexului feminin)! zi-mi si mie ce-i ironic la: 'esti tot un clovn ametit de zborul trapezistilor' - asta-i bum-trosc-pleosc! la fel si faza cu 'bangule'. ce-i ironic la 'devii din semi-stpid un exemplu de stupiditate galopanta?' - e trosc-pleosc-bum! asta-i ironie?? asta sa fie perceptia voastra, a oltenilor asupra ironiei?? incepi sa bati usor spre penibilitate si ramai incet fara 'ironii' dintr-astea usturatoare.
nu ma compara, omule, cu andrei gorzo (desi rar gusturile noastre se potrivesc)! bai, ironicule, vrei sa te compar eu cu marele marx? stii ce-mi place, oricum? tie, eu nu-ti pot critica decat gura sparta de oltean sadea, calomniile pe care le ambalezi in invelisul ieftin si translucid al 'ironiei'. munca ta n-o cunosc. tu stai la umbra, in timp ce eu stau in arsita dogoritoare a criticilor.
ceea ce ma duce din nou cu gandul la propunerea sa-mi deschizi o pagina cu topicul 'desfiintandu-l pe bangu' - in care lumea sa vada TOATE cronicile mele (deci posteaza link-ul), nu doar alea pe care vrei tu sa le afisezi!
cine stie, daca mai continuam asa, o sa ajungem prieteni!