Originally Posted by notorious:
si, bai, odhane, ia sa mai lamurim ceva ce-mi sta pe suflet: tu am impresia ca n-ai habar ce-i aia sa fii IRONIC (eu stiu, dar realizez ca nu pot sa fiu decat batjocoritor). ironia e doar o usoara batjocura la adresa cuiva, presupune aluzie (deci nu ceva fatis), subtilitate, finete - ori tu ai finetea unui polizor, discretia unui miros de cherosen, subtilitatea unui infarct miocardic - deci, ironia si causticitatea unei broaste testoase. medicii (studentii??) or fi avand desteptaciune, dar au toti finetea unor macelari. ce esti tu? esti cinic. esti antisocial. esti batjocoritor. esti un pretender. ma, dar esti cult, bre! la ce te-a ajutat cultura aia a ta-nu stiu. un om destept face ceva cu ea. scrie o carte (o nuvela sau articole de ziar). du-te la iantu! fa ceva! stai si faci misto de bietii 'inculti' de pe site probabil lafaindu-te pe reteaua de net a universitatii. faci, deci, diferenta intre ironic si CINIC? vrei dovezi: exprimare: 'posteaza cronicile si aici pe cinemagoia cu curajul tau de peste tulcean' - asta-i ironie, odhane? dle. doctor? vai, ce-am mai ras! badaranie si logoree de oltean.
morala: mai stai la universitate dle doctor. sau ODHANE! esti de criticat?
|
Bravos Domnule Bing-Bang,vezi ca-ti prieste polemica:ti-ai schimbat nickul ala penibil,te-ai uitat in dictionar sa vezi ce inseamna "ironic",ti-ai rastalmacit si textul tau,incerci si glume abrupte!Esti in verva monser!
Dar cu redefinitiile esti in continuare sufocat de penibilitate.N-are sens sa cobor in mijlocul lor.Aquila non capit muscas/vulturul nu prinde muste.
Iti subliniez din nou:critica unei creatii se bazeaza pe anumite principii:evaluare,comparare,analogare.Cu alte cuvinte trebuie s-o raportezi la un anumit "ceva".Ai incercat sa faci si tu ceva asemanator,dar n-ai stil,n-ai miez,n-ai nimic coagulant.Citeste tot pe liternet,critica lui Gorzo la acelasi film si vezi diferentele enorme de abordare(Gorzo fiind un prolix,totusi)a unei critici.
Si ca sa stai linistit:Universitatea Craiova e o echipa de fotbal,iar eu sunt un oltean armean.
PS:mai citeste o data ce ti-am spus eu despre ironie,dar cu multa atentie si reflecta fara iritare.