Originally Posted by alexedi:
sa stii ca si eu am avut o problema cu frodo/ wood. nu mi-am dat seama daca a jucat bine, intrucat fata e cam aceeasi 80% din film. spre deosebire de viggo, care pare sa aiba aceeasi fata, dar e mult mai expresiv in jocul lui ala retinut. da nu te mai indarji atat ca nu mananci lotr la masa. chestia cu ipocrizia nu am ce sa comentez, decat ca nu inseamna 'a avea alta parere decat galdalf'. recenzia leoserbaniana e coerenta, argumentata si fara greseli de ortografie. si sa-ti mai vand un pont: II PLACE HARRY POTTER!!! Ce zici de asta fanule :lol: :lol:
Si mie mi-a placut primul potter. si tot lotr-ul. la unul am fost copil in tara minunilor, la celalalt am fost copilul erou cu sabia in mana si lumea la degetul mic. si m-am simtit excelent in ambele cazuri.
|
Dk ii place HARRY POTTER atata tot o sa-i zic shi cu tine am terminat discutzai ... am sa-i zic ceea ce le-a zis Eric Cartman knd mergea pe strada in episodul "The Return Of The Fellowship To The Two Towers" la copii kre se jucau de-a Harry Potter :
"YOU FAGS!"