View Single Post
Old 08 Jan 2004, 17:30   #68
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by notorious:
bai ,voi poate aveti o istorie cu alex. leo serban, dar ce naiba! omu' si-a exprimat parearea, oameni buni. omul n-are nici o problema cu voi, ci voi aveti cu el. ignoring his sexual preferences (in or out, black or white, who za fac cares??)... as zice ca e singurul critic roman care mai spune pe nume atunci cand e cazul. daca vreti, nici eu nu-s fan LOTR, desi inca mai astept (vreo 2 spt or so...) sa ma dea pe spate ROTK.

ce vina am eu ca nu-mi place?? asa o sa sariti si pe mine??

si, din pacate oricine nu-i fan LOTR (pt ca toata lumea cade-n fund la el...) mi-e simpatic.

greseshti omule mult ... una este sa nu-tzi placa shi alata este sa vezi filmul sa zici k este o monstruozitate de film ... knd nu este sa fim serioshi ... deci la faza asta l-a pus pe acelashi plan cu altwe filme kre sunt intr-adevar ...

lui nu-i plac filmele de genu asta shi vine shi vomita el ce cuvinte scoate din stomac ... din buurta! e super de kkt ... sa shtii ... au mai fost oameni pe aicea kre nu erau fani LOTR shi nu se apucau sa scrie toate porcariile kre le veneau la gura ... da varzakis ala de LEo serban vrea nu shtiu ce in film FANTASY ...

VARZA