Thread: Lynch vs. Nolan
View Single Post
Old 08 Jan 2004, 16:57   #28
notorious
NBK

notorious

ba, tie ti-e somn??

eu am zis criticele TALE la cronicile MELE. nu ma intereseaza un 'adevarat forum'. nu discutam despre cronicile mele- pur si simplu TU ai reusit sa le transformi in subiect (daca tii minte, eu incercam sa-mi justific nick-ul prin faptul ca eu scriam cronici si nu mi le citea nimeni, iar TU ai gasit prilejul perfect ca sa 'mi-o zici'). ai nevoie de link, pt ca daca iesi de pe 'cinemagia' te ratacesti in valtoarea ucigatoare a world wide web-ului? ti-am zis sa intri pe www.liternet.ro. nu-mi spune ca un om cult ca tine n-a intrat niciodata pe el! dai pe figurina aia cu 'amelie' (unde ai citesticu usurinta 'cronici de teatru/film), apoi in stanga 'cronicari', apoi 'andrei bangu'. hai, ca ai sa te descurci, ca doar esti baiat mare.

plus: te-am provocat la o cronica 'culta' daca mai tii minte.

plus: ironia nu este arma mea forte, da. eu fac diferenta intre 'a ironiza' si 'a-si bate joc' - adica ceea ce am facut eu. ironia e prea fina pentru oameni brutali ca mine.

plus: 'notorious' n-are legtura cu celebritatea oarecum 'negativa' (dupa definitie), cat mai mult cu capodopear lui hitch (iar eu sunt fan al lui hitch).

plus: multumresc, nightwane. ai topul unui 'true lynch fan'. mai da si tu de veste la alti fani sa-si exprime parerea, te rog. daca mai stii doritori.