View Single Post
Old 08 Jan 2004, 00:33   #1
nagdob
Novice

nagdob

Cat de mica e a lui Alex Leo Serban?

Am vazut cum si-a scris el "ochiul critic" despre LOTR3, am vazut cum si-a scris el ochiul critic despre Matrix 2 si am ratat, publicul se scufunda intr-un oftat, parerea lui pertinenta despre Matrix 3. E greu sa nu remarci mirosul profund de mancare ce a dat tot ce avea mai bun, ce vine din ziarul preferat al oamenilor ce merg cu metroul dimineata si iata ca la aceasta dementiala aroma isi aduce aportul si Leo caci unde pune el manuta tremuranda ai impresia indubitabila ca a pus altcineva fundul.

E incredibil faptul ca unui om care a avut o singura reusita in viata: "bacalureatul", ii este data "libertatea" sa mazgaleasca cuvinte pe o piatra dupa care sare in apa maretul site cinemagia si cand vede nene cinemagia ce aur era sa se piarda se decide sa il puna "critic sef" pe acest connoisseur in arta schimbarii pastelor de pix "Alex Leo Serban".

Leo tata, du-te si mai lasa din impresiile alea ale tale pe la printesele de la Basarab poate asa sa ne mai scapi de frustrarile ce iti ies si pe urechi dar ai grija, sa ai cascaval la tine ca acolo nu merge cu "critica", indiferent de cat de mult nu ti-a placut tie culoarea draperiilor. Baietii e pe principiul: "Radem glumim, futem platim".
nagdob is offline   Reply With Quote sendpm.gif