tu si gagica ta wulfilla puteti sa v-apucati sa adunati semnaturi contra mea. multa bafta, oamenilor!
dar tu ai o problema, omule: esti pur si simplu un caz patologic de limbarnita. ma uit la tine si ma-ntreb ce speri sa obtii legandu-te impreuna cu gagica ta de mine: ca o sa cad cu spume la gura pe jos, zvarcolindu-ma neputincios si urland: 'oh, Doamne, cat ati putut fi de cruzi cu mine??? cum mi-ati distrus mie lumea asa, cu doua expresii ironice??'
kestia cea mai tare e ca, totusi, ceva-mi spune (nu stiu precis ce, can't put my finger on it) ca nu esti om prost (poate de-aia m-am si luat la tranta cu tine). tu esti pur si simplu sarit de pe fix: ca hannibal lecter. esti replica semi-masculina a nevestei lui socrate. asta nu pt ca ma iei cu citate din nu-stiu-cine - inteligenta nu tine de cultura generala, pe aia poti s-o dobandesti tarziu sau niciodata. 'cultura' cu care te lauzi tu (nu poti sa ma contrazici, doar!) este supraestima la modul general.
eu o s-o tin tot asa cu cronicile. desi te contrazic - ele au spirit critic, au si ceva 'cultura' in ele. daca esti amabil, impartaseste-mi ideile tale CONCRET despre ceea ce crezi ca nu merge la ele. termina cu chestiile astea evazive gen 'scrii scolareste'. sau, trimite-mi o cronica de-a ta, una culta, prin mail (adresa imi e postata).
p.s.: va invit (si pe tine, si pe uff -illa) sa va clatiti ochii cu cronicile alea si pe 'www.liternet.ro'. vezi cate fuste am de care sa ma tin? tu pari in cadere libera.
vezi, alti