draga marx...
stimate medic proctolog... am un coleg care are hemoroizi. poti sa-l ajuti?... te roaga frumos...
credeam ca pt a fi medic trebuie sa fii mai mult decat o gura cat o sura care-ar face-o invidioasa si pe ursula andres! n-am nevoie nici de unul, nici de doi, nici de o suta de proctologi care sa-mi spuna ca cronicile alea sunt penibile. eu am 18 ani, inca invat la liceu (de multe ori, invat sa si tac, desi acu' nu-i cazul), am un bacalaureat anul asta, si intamplator, absolut INTAMPLATOR am intrat in vb cu a.l.s., caruia i-a placut si mi le-a publicat pe 'obs'. daca nu va place, asta e. lui ii convine, directorului ii convin (pt ca o sa mai apara) - ca doar nu vrea doar sa-si umple spatiul! daca nu va plac voua, nu le mai cititi - ce sunteti masochist, dle. proctolog?
daca dl. proctolog nu mai are nimic de zis si sper sa nu ma mai intoxice pt ca nu mi-a dovedit decat ca e 'loco', propun un top 5 david lynch incep eu:
1.'mulholland dr.'
2.'twin peaks' (seria, nu lung-metrajul 'fire walk with me')
3.'lost highway'
4.'the elephant man'
5.'blue velvet'
p.s.: daca fete nu vin ca sa vada un semi-semi, cu siguranta n-or sa se duca la un proctolog. salutare, dle. medic si nu mai cioparti pe nimeni!