View Single Post
Old 03 Jan 2004, 11:44   #5
m0k0
Novice

m0k0

Am fost si eu la premiera filmului si drept sa spun mi sa parut mult peste asteptarile mele. Drept sa spun si eu m-am obisnuit cu actorii, si mai ales cu personajele pe care le interpreteaza. Vazand acest ultim film, mi sa parut ca are unele tendinte de comdie ( am glumit, bineinteles ). Si apropo de coloana sonora, este de nota 10 nu una mai slaba. De fapt tot filmul este de nota 10+. Acest film trebuie vazut prima data neaaparat la cinematograf ( si nu obligatoriu la mall ) deoarece acolo este adevarata atmosfera. Nu zic ca si acasa nu este misto. Stai cu prietenii, mai discutati,... dar asta in masura ce ai DVD-ul ( deoarece caseta video este deja expirata, sorry ) si ( ori ) ai ripp-ul. Dar bineinteles ca trebuie sa ai un monitor ( sau un ecran de televizor ) cu diagonala cat mai mare, si sistem audio pe masura. Poate din cauza asta am facut deja rost de ripp ( caci DVD-ul inca nu a fost lansat ) si, cand am ajuns acasa de la cinematograf, m-am uitat inca o data la el, dar oricum, fara aceasi atmosfera ( nu ca nu as putea sa fac rost de ea ). Poate ca acest film nu va mai lua oscaruri sau nu mai stiu ce, dar daca ar fi dupa mine, le-ar lua pe toate.