View Single Post
Old 30 Dec 2003, 17:40   #64
alexedi
Junior

alexedi

Send a message via MSN to alexedi Send a message via Yahoo to alexedi
vazut

!!! AMANUNTE!!!
E o halucinatie. Razi de mori. Uma e un vis. Luci o ia (desi scalpul ei e luat de uma). Totusi nu inteleg de ce incepe cu victima doi si nu cu victima 1 (adica barosana lucy de la tokyo). Oare pentru ca prima victima ofera 'spectacolul' al mai mare si mai caricaturist-sangeros (si singurul din film)? Daca e asa, mi se pare o chestie pretentioasa si cam post-modern-ipocrita. Membrele si capetele trebuie sa zboare la sfarsit, nu, ca altfel nu mai avem punct culminant. Hm. Pot eu oare declara un film genial atunci cand acesta preia (adevarat, cu umor si mestesug cinematografic) un milion de clisee (vezi gradina japoneza, costumul de bruce lee al umei si MULTE ALTELE) din 'capodopere' de hong kong/ tokyo/ shanghai, iti propteste intre ochi (autoironic si manipulativ sau monstruos de egocentric?) stampila 'al patrulea film de Quentin Tarantino' (si stim toti ca el e 'king of the cool, nu :wink: ?) si nu pare facut decat pentru ca el, Quentin, este Tarantino si pur si simplu poate sa il faca?
Nu vreau sa incep sa povestesc cati nervi am avut la DaKino cand a venit toata mondenitatea Bucuresteana la Kill BIll, ca doar e Tarantino si daca-l placi pe Tarantino nu poti fi decat un adevarat cinefil (Raicu, Cepraga si alte asemenea dive).
Acest Kill Bill nu cred ca se ia prea in serios pe el insusi. Mi se pare o aiureala distractiva. O 'placere vinovata'. Cred ca vazut in conditii de 'exacerbare senzoriala' poate parea genial.
alexedi is offline   Reply With Quote sendpm.gif