Thread: SEMIFINALA 3
View Single Post
Old 24 Dec 2003, 08:06   #14
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Originally Posted by rica neaga:
degeaba votati pt. aliens, tot lotr va castiga deoarece meciurile au fost aranjate inca de la inceput.
ati pus pulp fiction contra fight club, ca sa cada unul dintre ele si astfel, un adversar extraordinar minus pt. lotr.
eyes wide shut l-ati pus cu minority report.
lotr cu spaceballs.
este evident cine se vrea castigator.
la fel ati incercat cu matrix vs. snatch, dar n-a mers.
ma intreb de ce n-ati pus de la inceput star wars vs. lotr, sau lotr vs godfather, sau vs. matrix.
de fapt, nu vad ce vreti sa dovediti prin alegerea acestei serii ca fiind castigatoare. ca romanii sunt prosti?
voi influentati opinia generala a intregii comunitati anonime si vizitatoare a acestui site.
intra oamenii si vad: ia uite ce-au votat astia, lotr. maaaaaaama, e asa de bun. hai sa mergem sa-nchiriem filmul, sau sa-l vedem.
mda, acum mi-am dat seama: cat mai mult publicitate.
tocmai de-aia va castiga fight club.

Wow, o conspiratie!
Somebody call Mulder...

Spre informatia ta numai EU pun meciurile si nu, nu sunt aranjate, caci daca erau iti garantez ca STAR WARS si Matrix inca mai erau in joc, din moment ce nu sunt inseamna ca la urma urmei POPORUL alege. Si eu n-am ce sa fac in privinta asta. Am sperat si inca mai sper ca voturile sunt corecte... Lotr vs Spaceballs. Ai vazut ultimul scor la meciul asta? Spaceballs conducea pentru ca s-a mai votat dupa ce am trecut la urm. etapa. EU nu am vrut nimic altceva decat sa vad care este filmul cel mai iubit de pe forum. Publicitate? da, vreau sa lucrezin domeniul asta in viata, dar eu nu fac reclama nimanui aici.
N-am pus de la inceput meciurile care le-ai mentionat pentru ca nu am vrut sa oblig oamenii sa elimine unul dintre preferatii asa de devreme.
As for you mister, you are a hater, cel putin asta este impresia care o lasi. eu, si noi, nu vrem sa influentam nada! daca ne place Lord of the rings suntem prosti? si daca intra cineva si vede cine a castigat campionatul se va duce sa inchirieze filmul. I'm confused, how is this a bad thing? Unor oameni le va place filmul, altor oameni nu.
Asa ca te rog, get your facts straight before you open your mouth.

PS: am spus-o de la inceput si o s-o mai spun... NU-TI PLACE, NU VOTA!