La inceput, nu mi-am dat seama despre ce este vorba. Am crezut ca este un topic de genu' "LOTR HATERS". Apoi, mi-am dat seama ca este vorba despre rezultatele de la Campionatul Filmelor.
Am urmarit atent discutia pana aici si m-am decis ca as avea ceva de spus. In primul rand, e evident ca pare sur-real ca "Matrix" sa piarda in fata lui "Snatch" la o diferenta asa de mare. Dar din perspectiva mea (de unde "Snatch" este mai bun) rezutatul pare corect. Nu contest primul "Matrix", care mi-a placut foarte mult. Si pe celelalte doua le-am gasit agreabile (3 mai mult decat 2) si, per total, mi s-au parut mai bune decat seria LOTR (care si ea a trecut cu greu - dar meritat! sa vedem ce urmeaza!)
Nu sunt de acord ca cei care au votat impotriva lui "Matrix" si nu au postat sa fie numiti lasi. Poate ca unii nu au simtit nevoia (devine enervant sa tot scrii, la fiecare duel, doar "Pulp Fiction" sau "Snatch" sau "LOTR" si nu obtii decat un mesaj in plus). E drept, sunt mai multe voturi decat numarul de useri care activeaza constant, dar ma gandesc ca exista si lurkeri - adica persoane care au cont dar nu scriu - si care urmaresc doar unele topicuri, voteaza cum cred ei mai bine, apoi poate nu mai intra in veci pe CineMagia si, in majoritatea cazurilor, nici nu observa threadul de aici. Iar daca observa si nu scriu nimic, atunci, da, sunt lasi; dar in celelalte cazuri - nu!
Si, de fapt, ce va supara atat de mult aversiunea fata de Matrix si LOTR? (imediat vine "Return Of The King" cu niste critici excelente, sa vedem atunci) In primul rand, e doar un campionat a carui singur scop ar fi sa arate cam ce prefera userul CineMagia. Nu trebuie sa sariti unii impotriva altora asa. Iar daca exista persoane care au votat de mai multe ori impotriva LOTR, sunt mai mult ca sigur ca au existat fani care au facut mai multe conturi si au intors situatia acolo (adica au votat pentru pana a trecut). Foarte nobil, in cazul asta, asa ca va sugerez sa lasati totul balta... Parerea fiecaruia conteza pentru el (nu sntem critici!) si totul nu e decat o joaca, iar "Matrix" si "LOTR" sunt doar filme.
|