Originally Posted by Nightwane:
si de ce sa stau sa citesc jdemii de aberatii....? hai bre ...dak ai argumente...go ahead....
|
In primul rand vad ca repeti cam mult cuvantul bre imprumutat din limbajul oamenilor din sate. In fine sa trecem mai departe... De ce mi-as mai raci gura dak deja mi-am racit-o asta vara de mi-au sarit capacele. Argumente:
1. Incepem cu filosofia care cat de cat in primul da de gandit pt unii. Pt cei ce nu o priceop sa fie sanatosi, pt lectii particulare astept pm-uri...
2. Msini vs oameni, cu oamenii inrobiti. Ok nu pare atat de originala ideea. De fapt chiar deloc. Insa nicaieri nu am vazut un film despre un program facut special pt ai pristii in fata pe oameni... Voi da? Anuntati-ma dak ati facut-o!
3. Oameni care zboara, distrug cladiri, da v-as recomanda super-man, comandati-va dvd-ul, dar cu noua tehnologie in primul matrix efectele par mult mai realistice, decat in multe filme. Dak nu ma insel chiar a luiat un oscar pt efecte in anul respectiv. Asta poate insemna ceva, poate ca in acel an a fost un film exceptional la capitolul efecte. Bullet timeul cel putin a cam revolutionat cinematografia.
4. Sa nu uitam ca duap aceea mai multe filme au adoptat tehnicile fol in matrix, ceea ce insemna ca poate o fi ceva de capul lui. Dar nu noi suntem critici avizati, fiecare ce crede nu. E o lume libera...
Pt restul mai citit ce scrie in acel thread...
5. Reviewurile de pe net, in vin in minte de atunci comingsoon, hollywood.com - care ia dat 4 stele / 5 plus alte reviewuri care nu stiu dak mai sunt de gasit. Cine le-au scris?! Unii pe numele lor ziarisit neavizati. Cred ca putem sa ne intrecem cu ei in ideei. La fel si cu imdb-ul Locul 33 in top 250, de neglijat aceste locuri?! Eu zic ca nu...
Acum horatiu, sa-mi zici dak pierzi programul tv sa te anunt cand il dau pe jhonny bravo (in caz ca e vreun decalaj bineinteles).
Nightwane: Mai invata si tu cum sta treaba pe aici si poate imi dati si voi niste argumente cu care sa va sustineti ideea ca filmul asta e o aberatie mediocra...