View Single Post
Old 21 Dec 2003, 00:57   #8
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
hai mai...cred ca exagerati acum un pic...nu e neaparat ca toata lumea sa fie fan LOTR si Matrix...poate ca este intr-adevar o ura a anumitor useri pt aceste filme, pentru ca au fost mult prea promovate...si mie mi se facuse greata intr-o vreme de cate subiecte pe aceste teme existau pe forum...si in plus nu mi se pare deloc clar ca ar trebui sa castige unul dintre ele la acest "concurs"...si-asa mi s-a parut ca au avut anumite meciuri mult prea usoare...
si eu am fost suparata ca a fost eliminat American Beauty dar asta e...

mie primul Matrix mi-a placut foarte mult...dar al doilea si al treilea m-au dezamagit mult...motiv pentru care nu pot sa zic ca sunt foarte incantata de aceasta "trilogie"...mult mai mult mi-a placut LOTR...

cat despre plecarea lui Amyd...nu mi se pare deloc un exemplu bun de urmat...da, sunt de acord ca a scazut calitatea forumului...dar asta nu inseamna ca trebuie sa plecam cu totii pentru ca nu ne mai place ce vedem...forumul asta e mult prea important pt mine ca sa renunt asa de usor la el si trebuie sa ma chinui sa il aduc la valoarea la care vreau eu sa ajunga...