Thread: Project W
View Single Post
Old 20 Dec 2003, 22:05   #74
coco
Junior
 
coco
 
Join Date: Dec 2003
Location: Cocotown
Posts: 72
ipocrizie? invidie? frustrare? Sau the great trio?

Etica reprezinta teoria sau studiul filozofic al moralei, calitate in care se ocupa de studiul principiilor, normelor si valorilor morale, si, totodata, de studiul originii, dezvoltarii si justificarii continutului lor. Raspunsul pe care-l cauta etica este cum ar trebui sa actioneze individul in raport cu el insusi, cu societatea si grupul uman din care face parte.

Exista o maladie pe cinemagia in ceea ce priveste ProjectW, probabil, cu mult mai periculoasa decat imoralitatea insasi. Este ipocrizia. Ipocrizia este forma tipica a travestirii morale, a inselaciunii, a inducerii in eroare.

Project W, cred, incearca aducerea unei alte norme morale la public, incearca un alt posibil viitor. Site-ul Projectului e foarte bine facut si ideile vehiculate acolo sunt coerente si echilibrate. Au demonstrat ca vor sa faca, au demonstrat forta de a crede in propriile idei, au demonstrat ca o adunatura cam de 20 de oameni - cu o medie de vasta de 24 si CV-uri care ar fi in alta situatie(alta latitudine/longitudine) destul de convingatoare pentru a il se da sansa sa faca film - pot sa faca cunoscuta ideea lor printr-o campanie de care nu cred ca a avut parte vreun film romanesc.

De ce negati aceste lucruri?

Pentru ca project w este pt voi erezie. Probabil din invidie sau frustrare.Erezia lor e sistemul clasic inteles de voi. Mai precis: aspiraþia cãtre sistem. Totul a pornit de la o idee zic ei dar ideile sînt arhetipuri, modele nepieritoare ºi perfecte. Cînd gîndesti, nu gîndesti cuvintele purtãtoare de concepte, ca idei, ci gîndesti idei. Ei vor sa redefineasca radical sistemul. Sa il redefineasca zic eu si ma voi pronunta asupra bunei lor credinte cand voi vedea produsul acestei idei. Nu inainte. Niciodata inainte...

Cocoroco? Cu siguranta!!! cocoroccorroccorrocrroc
__________________
cocos
coco is offline   Reply With Quote sendpm.gif