Nu zic ca Snatch nu o fi original, dar totusi au votat prea multi fara sa zica nimik. Korekt sa zicem ca e mult mai bun decat matrix, muuult mai bun dupa cum ar zice acel poll, dar vreau si eu argumente. Si sa nu incepeti s ama intrebati de argumente la matrix. Da-ti un search la cuvantul matrix pe forum si veti gasi destule la useru tld... Acuma povestea cu lasii. Bine au fost cativa care au spus da votez cu snatch si de ce. Printre aceia te numeri si tu. Insa nu sunt decat vreo 4-5 din 20? Cestia asta ma mira... De ce restul nu au avut curajul sa zica da am votat cu snatch. Prea seamana a complot - avand in vedere ca pana acuma nu erau chiar asa de multe voturi la un poll. Cum s-a adus discutia in precedentele runde despre o asa zisa finala matrix - lotr iauite frate cum incep ambele sa nu mai aiba voturi. Pana si LOTR pierde in fata cui? Space ce? In fine sa nu mai vb ca la LOTR sunt si mai multi fan-atici pe acest forum. Dak ei nu au reusit sa fac fata acestui complot eu ce sa mai zic. Singur impotriva multora pe aici. Si acest topic nu este inutil pt mine. CHiar vreau sa posteze aici acei 15 car enu au zis de ce au votat asa in acel poll. Tocmai daia i-am facut lasi... Deci topicul ramane si dupa cum am zis tare mie ca se va extinde pe niste pagini... :roll:
|