View Single Post
Old 18 Dec 2003, 18:54   #18
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Da, trebuie sa recunosc ca te transporta, dar nu te impresioneaza. Tocmai asta remarcam eu, epoca prezentata e foarte detaliat prezentata, personaje episodice (Mr. Schermeron) devin importante tocmai fiinda sunt exponentul unei clase sociale, nu conteaza ca apar doar in 3 scene. Dar tot afluxul de informatii, toate detaliile care domina filmul de la briceagul de la inceput la scrucile de la sfarsit, toate astea produc confuzie (unde ma aflu? ce se-ntampla? nu sunt pregatit pentru asta...) "Gangs Of New York" te transporta, dar nu te farmeca, ci iti impune un flux de informatii deseori greu de digerat, pana si coloritul aprins (nu risc sa-i zic artificial) supara.

Nu judec filmul prin prisma asteptarilor pe care le-am avut. Dar, din perspectiva mea, nu este cine stie ce. Dincolo de prezentarea acestei lumi, eu nu vad ce a avut Scorsesee de transmis (fazele cu onoarea si idealurile nu tin), iar daca avut ceva de transmis, nu a fost coerent. Mai bine facea un documentar "Gangs Of New York" si vorbea chiar despre bande, nu despre paturi sociale. Parerea mea...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif