Citat Leonard :
nu stiu de ce distribuitorii au astfel de prejudecati. nu zic ca atrage atatia spectatori cat la Matrix sau LOTR dar oricum. daca ai fi venit cand a rulat la dakino, iti dadeai seama ca e un film care totusi prinde la public. Sala era arhiplina, nu mai erau locuri nici pe scari, nici la intrari, cu toate acestea oamenii au rezistat pana la sfarsit, inclusiv cei care au stat in picioare tot filmul...
------------------------------------------------------------------------------------
N-am fost la Dogville dar am fost la A talking picture. Oamenii de pe acolo aratau altfel decat cei pe care ii vedem de obicei la filme. Sunt sigur ca a fost la fel si la Dogville. Nu sunt genul reprezentativ pentru publicul larg care sa se inghesuie in salile de cinema.
Si cred ca distribuitorii stiu ce fac. Undeva pe Cinemagia se scria ca se estima o cifra de 70.000 spectatori la Recrutul si iata ca a strans numai ceva mai mult de 40.000. Pacino, Farell, actiune, ce asteapta publicul asta ? Sigur nu Dogville.
Sau de exemplu Cidade de deus. E adevarat ca nu i s-a facut reclama ca lui Revolutions dar s-a scris ca e un film bun, are violenta, de ce nu a prins, numai pentru ca nu are actori cunoscuti?
|