Originally Posted by emanuel:
Nu stiu daca va fi doar una sau doua, dar oricum, la cate te asteptai? 10?
Iti dai seama ca va fi un film care nu va face multi spectatori....
|
nu stiu de ce distribuitorii au astfel de prejudecati. nu zic ca atrage atatia spectatori cat la Matrix sau LOTR dar oricum. daca ai fi venit cand a rulat la dakino, iti dadeai seama ca e un film care totusi prinde la public. Sala era arhiplina, nu mai erau locuri nici pe scari, nici la intrari, cu toate acestea oamenii au rezistat pana la sfarsit, inclusiv cei care au stat in picioare tot filmul... spre deosebire de, sa zicem, a taking picture, unde sala nu a fost plina, iar dupa jumatate de ora de film, au plecat cam 1/3 din cei care erau (inclusiv eu). Si, desi Dogville era netitrat, m-a surprins sa vad ca publicul a inteles si a reactionat la replicile mai interesante: rasete (mai mult de soc cred) dupa ce James Caan ordoneaza "kill them all and burn the town", culminand cu aplauzele frenetice la replica lui Grace "kill the kids first and let the mother watch".
super film! pacat ca nu apare la Mall, eram dispus sa cheltuiesc niste bani in plus sa-l mai revad cel putin odata in conditii maxime, desi l-am vazut de 2 ori.