Thread: Le Divorce
View Single Post
Old 14 Dec 2003, 00:18   #5
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
pe mine filmul m-a dezamagit...mi-a dat pur si simplu senzatia de amestecatura...pur si simplu n-am inteles ce vroia filmul asta...se complica inutil cu atatea povesti si nici una nu e construita bine...avem pe de-o parte divortul care afecteaza viata unei familii, pe de alta parte o poveste de dragoste, avem si sotul psihopat....cu alte cuvinte...cate putin pentru toata lumea.
Naomi Watts plange aproape tot filmul si e nefericita, pentru ca in final sa apara vesela si indragostita. Kate Hudson este adorabila ca de obicei, din pacate insa nici ea nu beneficiaza de un personaj prea bine construit...

cu foarte mare greutate, am reusit sa gasesc insa si o idee care mi s-a parut draguta...mi-a placut cum a fost evidentiat faptul ca francezii (si ei fac asta mult mai putin decat romanii) gasesc interesante foarte multe lucruri care pentru americani sunt extrem de banale...adica entuziasmul asta de a aprecia si a fi interesat de tot ce vine de la americani indiferent de valoarea lucrurlui respectiv.