Quote:
daca erai atent observai ca topicul exista deja si dezbate la greu
|
draga, daca stateam sa ma lafai pe toate paginile forumului ca sa gasesc topicul, nu mai apucam sa ma culc ieri!! a aparut pe ecrane si poate asa o sa apara pe prima pagina! :o :o
oricum, atata unanimitate nu prea am mai vazut pe forum! evident ca nu te poti astepta numai la capodopere de la un rgizor, fie el si scorsese, dar ceea ce m-a agasat a fost treaba cu 10 nominalizari la oscar. nu si le merita. trebuia sa incaseze (nu siu daca a si incasat) o statuie pt scenografie, costume, montaj... poate imagine. pe scorsese oricum il mai asteptam: eu n-am zis ca e prost. alex leo serban a zis bine ca este "ratat", desi poate nici atata nu e.
daca te lasi sedus de estetica (ca realizare istorica de amploare majora) ai putea chiar sa cazi in fund. scenariu, regie - slabut! este bunicel (***) si atata tot.
dar am o intrebare: din cele nominalizate anul asta aflat pe terminate la oscar, cine trebuia sa castige? :roll: 'the hours' nu l-am vazut inca (soon!) - dar am auzit ca nu prea se merita - 'lord of the rings' no comment, 'chicago' nu, 'gangs' nu, 'the pianist' nu (asta zic chiar eu). ei, deci???