De la Gaandalf citire:
Sunt elves shi dwarf shi Uruk-hai ... mai sunt shi oameni kre aparztin din punctul de vedere a lui Tolkien in al doilea an medival ceva de genul 3434...
da, da' vorbesc toti engleza! si nu engleza medievala (incearca sa citesti The Canterbury Tales ca sa vezi ce-i aia engleza medievala), ci o pasareasca pe care hollywood-ul o vinde spectatorilor drept engleza medievala. in plus, atunci cand spuneam ca nici un om in carne si oase nu vorbeste asa, ma refeream la faptu' ca nici un om (sau elf, sau dwarf, sau ce pusca mea mai misuna prin middle earth) nu tine intr-o conversatie obisnuita discursuri dupa toate regulile retoricii, asa cum fac baietii astia.
REGEDIT: lasa-ne sa visam, ca si mie imi place lotr.
n-a fost intentia mea sa-ti tulbur somnul. dormi linistit(a) mai departe. cand te trezesti, poate mai vorbim
DEVIL
citandu-l pe neanae am observat doar aberatii la putrea a 2 a, o conglomeratie de motive tampite si aiurea si nu pot sa-i zic decat ca citesc despre oameni ca el la facultatea de psihologie incat incep sa ma satur - oameni nesiguri si indecisi care cauta sa provoace intotdeauna zarva pentru a atrage atentia, un "incuiat" al societatii, un ignorant si 1/2
{...}Neanae - tu nu ai un film preferat al tau si cauti si tu ceva in disperare dar tot nu gasesti
1. am dat niste motive - bune, proaste, cum au fost. daca le consideri tampite si aiurea, daca ti se pare ca nu au fost "concrete si plauzibile", indura-te si explica unui "incuiat" al societatii ce anume e gresit in ele.
2. probabil te crezi foarte destept/apta pentru ca esti la facultatea de psihologie. problema e ca oamenii cu un IQ mai mare decat numarul de la pantofi nu simt nevoia sa-si trambiteze studiile la orice colt de forum. asta fac doar oamenii nesiguri si indecisi.
3. zici ca nu am un film preferat. Pentru o lista cu cateva din filmele mele preferate, impreuna cu mici aprecieri presonale despre ele, poti sa-mi trimiti un mesaj privat.
4. oamenii destepti resping argumentele altora aducand dovezi/exemple in sprijinul propriilor opinii. CRETINII NU RESPING ARGUMENTELE, CI ATACA PERSOANA CARE LE-A ADUS.
5. virulenta cu caren ma ataci pentru ca am indraznit sa-mi exprim opiniile ma duce cu gandul ca ai ajuns la facultatea de psihologie in calitate de material didactic, nu de student/a.
|