View Single Post
Old 04 Dec 2003, 12:43   #1
Serghei
Guru

Serghei

Subiecte omorate de dragul...

Am reusit in sfarsit sa vad si eu Catch me if you can.Interesant zic,totusi prea mi-a placut personahul ca sa fie adevarat si intru pe internet,exista un domn Abgnale care intradevar a facut furori in anii 70 in America insa multe din lucrurile povestite de Domnu' Spielberg sunt doar inflorituri pt a crea un personaj "complex"

Tot respectul pt Spielberg insa a trantit cu filmul asta de pamant,nu s-a hotarat ca e drama ca e comedie.

O alta plangere care a mai exprimat-o e fata de Stone care a distrus The Doors pt a crea un film despre Morrison,si ala plin de kitch-uri.

O viitoare plangere,fata de Soderberg,din cate am citit vrea sa ecranizeze cartea lui Toole,Conjuratia Imbecililor si din cate l-am vazut pe individ nu prea se descurca cu munca altora:a distrus Ocean 11 cu toate ca avea la dispozitie crema Hollywood-ului,s-a pisat pe Solaris(a luat un film de referinta al cinematografiei si l-a transformat in unul de duzina,tipic american).

Se pare ca peste ocean totul e posibil atat timp cat iese banul sau cat timp sunt satisfacute ideiile tembele ale unor regizori.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif