View Single Post
Old 04 Dec 2003, 12:41   #33
Devil
Junior

Devil

Originally Posted by neanae:
Doamne, nu-mi vine sa cred ca am pierdut 6 ore uitandu-ma la LOTR!
Ma mir ca mai am energie sa scriu randurile-astea! Comentarii la cald:
puerile, pline de clisee, manipularea spectatorului in forma pura! Am mai vazut eu filme care spun "stim ca sunteti niste idioti, asa ca stati cuminti si cascati gura", dar astea doua stabilesc noi standarde in domeniu!
Singura scuza pe care pot sa le-o gasesc e ca probabil au fost facute pentru baieti de 12-13 ani - iar daca popularitatea lor a depasit cu mult limitele segmentului-tinta, asta e problema publicului, nu a realizatorilor.

Mi-a luat foarte mult timp sa citesc ce s-a scris pe acest forum despre lord of the rings si parerile sunt impartite din ce am observat. gandalf e din cate se vede cel mai mare fan si a vazut filmul de nu stiu cate ori - foarte frumos - totusi ia-o mai usor gandalf ca nu e bine nici sa exagerezi.
restul ba acuza , ba ia apararea filmului in fata criticilor. Daca pot sa zic asa eu sunt de partea celor care iau apararea pentru singurul motiv ca mi-a placut filmul foarte mult si in materie de noutate si in materie de efecte speciale si in materie de o noua trilogie.

citandu-l pe neanae am observat doar aberatii la putrea a 2 a, o conglomeratie de motive tampite si aiurea si nu pot sa-i zic decat ca citesc despre oameni ca el la facultatea de psihologie incat incep sa ma satur - oameni nesiguri si indecisi care cauta sa provoace intotdeauna zarva pentru a atrage atentia, un "incuiat" al societatii, un ignorant si 1/2

iar pentru incheiere o mica psihologie de strada pe limbajul tau : Neanae - tu nu ai un film preferat al tau si cauti si tu ceva in disperare dar tot nu gasesti si te iei de trilogia asta apreciata de multi de pe forumul asta - chestie care te mananca de viu si te oftici de iti vine sa te dai cu capul de pereti

si acest lucru cu ofticatul il pot spune si celor care au mentionat ca stapanul inelelor este cel mai prost film existent