primul meu mesaj o sa intre aici pentru ca un soundtrack mi-a cam schimbat viata : stapanul inelelor - cele 2 turnuri - un gen de muzica care m-a marcat pe viata, un gen de muzica asa cum n-am mai auzit pana acum si nu cred ca voi mai auzi decat in celelate 2 parti
am cautat pe net si am aflat ca exista si partea 1 - fratzia inelului si o sa apara si intoarcerea regelui - astea sunt niste filme pe care le-am vazut abea acum de curand dupa ce m-am lasat de muzica veche pe care o asultam, spre rusinea mea : manele si mi-am dat seama ca sunt alte chestii mai misto decat tot ceea ce reprezinta muzica gen manele
ce am simtit cand am ascultat partea a2a a trilogie nu pot sa va explic si meritul il are sora mea :lol: cu care m-am certat in ziua respectiva ca nu vroiam sa ascult altceva decat manele. Pielea gaina si un sentiment interior de tristetze si fericire in acelashi timp, melodie dupa melodie o ambiantza de plans shi de ras
am vazut si filmele si am ramas uimit si am reuit sa ascult un pic din partea 1 a coloanei sonore care este intoxicanta. Am cautat pe net si am aflat ca Howard Shore a compus muzica pentru filmele astea si am realizat ca este cel mai tare al tuturor timpurilor