Originally Posted by neanae:
OK, I'm back!
1. De ce nu mi-a placut filmul.
a. personajele - in fond niste caricaturi. nici unul n-are mai mult de 1-2 caracteristici, nici unul nu e prea destept, de complexitate nici nu poate fi vorba. boring as hell...
b. dialogurile - orice om care vorbeste engleza la nivel basic poate sa spuna ca dialectu' asta e o creatie a hollywood-ului, care vrea sa dea greutate unor replici de altfel tampite si unor discursuri despre nimic. nici un om in carne si oase nu vorbeste asa.
c. povestea - ca de obicei, baietii rai sunt cam saraci cu duhul, ceea ce taie nitel din suspans. si mai rau e faptul ca se foloseste mereu acelasi device - baietii buni ajung invariabil in situatii fara iesire, din care sunt salvati - mereu in ultima clipa - de un aliat picat din cer. dupa 3-4 salvari din astea miraculoase, am inceput sa ma plictisesc.
d. dl. jackson si scenaristii lui se iau prea in serios. filmele-astea n-au sare si piper, "umorul" e putin si jalnic (vezi piticu' - e acolo doar pentru comic relief, but i'm not laughing), de ironie/autoironie ce sa mai zic...
2. De ce am inceput threadul - pentru ca nu mi s-a parut foarte practic sa bag doar un post in thread-ul ala de 20 de pagini cu "the miracle..." Am postat ceva si acolo, dar s-a pierdut pe parcurs (cine nu ma crede poate sa verifice - pe la pagina 22)
3. Multa lume a pus la indoiala oportunitatea folosirii cuvantului "haters". De ce? Asa cum orice fan LOTR are voie sa-si declare dragostea pentru filmele respective, si eu am voie sa declar exact contrariul. la urma urmei, n-am incitat la violenta si discriminare, iar Constitutia imi permite sa urasc ce si pe cine vreau. Cred ca unora dintre voi li s-au urcat la cap toate discutiile pe tema "politically correct".
Orice alte nelamuriri vor fi clarificate pe masura ce le formulati. Pa!
|
"nici un om in carne shi oase nu vb asha ..." - tu eshti normal mah ? pe bune akuma ? ai vazut filmul sau fragmentat ... tu ai vaut ce prsonaje sunt in filmul ala ? ai urmarit cumva ceva din filmul ala ?Sunt elves shi dwarf shi Uruk-hai ... mai sunt shi oameni kre aparztin din punctul de vedere a lui Tolkien in al doilea an medival ceva de genul 3434... tu chiar vb serios knd ai scris ceea ce ai scris ...? Vroiai sa vb cu "bummer", dude sau fel de fel de alte expresii this sux or shit ... ? ma intrigi neanae ... akuma imi dau seama kat de mult ai vizionat filmul asta ...
Apreciez fff mult k ai dat replica la celle spuse de noi ... da' dk tu crezi k asta e motiv ptr kre sa nu-tzi placa filmul shi sa zici k e printre cele mai nashpa vizionate de pana akuma ...
Sincer itzi zic k dk mi-ai fi dat nishte motivaztii bazate pe ceva concret ash fi acceptat parerea ta (nu ash fi fost de acord oricum) dar asha ce pot sa zic ... mai viioneaza shi tu odata filmele sau citeshte cartzile shi pe urma vino cu nishte idei mai "cool" - limbajul pe kre tu il ashteptzi de la Lord Of The Rings ... :o