Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Cinemania:
mai gandeste-te un pic inainte de vorbi
daca ai vazut ca nu iti place la ce ai mai pierdut 6 ore uitandu-te la film ?
si ce nu ti-a placut mai exact ?...sincer sa fiu n-am gasit nici un argument in ceea ce ai spus
efectele speciale au fost nashpa ? scenariul a fost penibil ? personajele au fost pe langa ? mesajul a fost fara noima ? regia slaba ?
sau ai fost cam obosit(a) cand te-ai uitat la film ?!
|
Originally Posted by neanae:
Doamne, nu-mi vine sa cred ca am pierdut 6 ore uitandu-ma la LOTR!
Ma mir ca mai am energie sa scriu randurile-astea! Comentarii la cald:
puerile, pline de clisee, manipularea spectatorului in forma pura! Am mai vazut eu filme care spun "stim ca sunteti niste idioti, asa ca stati cuminti si cascati gura", dar astea doua stabilesc noi standarde in domeniu!
Singura scuza pe care pot sa le-o gasesc e ca probabil au fost facute pentru baieti de 12-13 ani - iar daca popularitatea lor a depasit cu mult limitele segmentului-tinta, asta e problema publicului, nu a realizatorilor.
|
the Miracle i call Lord Of The Rings a fost reat ptr tot cea ce inseamna Lord Of The Rings -cartzi, filme, figurine, caterinca shi lucruri rele pe kre unii le zic despre LOrd Of The Rings ....
Creearea unui nou THREAD (ptr a ieshi in evidentza - asha cum a zis lady Skar) nu era necesara - aicea se discuta shi punct nu trebui sa ne injuram sau sa nebatem ... discutam(punct).
Vreau shi io sa shtiu din pura curiozitate motivele ptr kre nu tzi-a plakut filmul asta ...
|
THX :wink: