Thread: OCCIDENT
View Single Post
Old 02 Dec 2003, 08:26   #10
lynx
Guest

lynx

Re: Occident

Originally Posted by eladax:
Tras de par, cam ca tot ce se face in cinematografia romaneasca recenta. Post sincronul, penibil! Poate mi-au fost asteptarile prea mari.. Doua exceptii in categoria filme romanesti recente: Filantropica, un film facut profesionist. In Fiecare Zi Dumnezeu ne saruta pe gura, iarasi, alt film bun, nu facut din cirpeli, "pseudo-viziuni", sau de domeniul "imparatul-era-gol, baby!"..
Corect, Eladax! Occident este un mare <fas>, un balon de sapun, care nu tine decat primele 30 de minute. Cred ca Mungiu este mai bun pentru scurt metraje si ar trebui sa se limiteze la ele. De lung metraj nu-l tin <bojocii>. Ultima parte din film este absolut inutila, fara sa mai vorbim despre povestile lui de dragoste care sunt si astea fara pic de emotie. Mungiu a combinat o multime de povesti, a bagat in filmul lui tot ce auzise si vazuse pana atunci. Nu stiu cine dracu l-o fi ridicat atata in slavi! De asemenea, Occident si Filantropica nu suporta comparatie! Filnatropica are o poveste inchegata, pe cand Occident ... asta este, <o lalaiala trista> ca sa nu folosesc alt cuvant care incepe cu L.
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif