View Single Post
Old 02 Dec 2003, 03:38   #15
w33dsmoker
Novice

w33dsmoker

Send a message via Yahoo to w33dsmoker
Can i be your hero baby ???

Deja s-au spus o gramada de lucruri despre filmul asta si de obicei ma multumesc doar sa citesc diferitele pareri insa in cazul asta o sa-mi calc pe inima :lol: si o sa bag si io trei cuvinte despre "Hero".
Incep cu o chestie care ma deranjeaza : cativa prieteni, frenetici fani Matrix, sunt deranjati de lipsa de realism (!!!) din Hero...asta de parca Matrix ar fi cel mai veridic film facut vreodata (don't get me wrong...i took the red pill, numai ca am fost eliberat din Matrice..free mind-my ass ). Cum mai zicea cineva...Hero e ecranizarea unei legende...de ce nu se plange lumea de lipsa de realism din Lotr daca e sa punem problema asa ??? Cred ca filmul pierdea in expresivitate si nu castiga nimic daca scenele de lupta ar fi fost realiste...mai ales ca ele sunt cea mai dinamica parte a filmului-poem. (Daca ar citi mama ce frumos si din inima am scris chestia asta... Vezi lupta in ploaie din gradina in care se joaca Go sau cea purtata pe apa...in jurul tipei moarte si, cireasa de pe tort, lupta din padure...superb efectul vizual creat de costumele rosii pe fondul auriu al frunzelor. Atentia la detalii a fost extraordinara (am citi pe site-ul oficial ) si lucrul asta se vede.
Apoi povestea: parea atat de simpla si totusi e destul de profunda cat sa ne puna pe ganduri serios...lucrurile sunt narate si infatisate intr-un mod simplu insa lucrul asta potenteaza mesajul afectiv al filmului. De exemplu povestea de dragoste dintre BrokenSword si FlyingSnow (parca suna mai bine in engleza...nu ??) - fara declaratii inutile, fara parade sentimentale - pe mine m-a emotionat si ( mi-e rusine, dar...) am plans.
Si nu am mai plans la un film de cand aveam vreo 7-8 ani si lua bataie Van Damme in Sport Sangeros .
Daca nu v-au zis destui...va mai zic si io o data : this must movie has to be seen.Fo' real!!!

P.S. Era sa uit : am innebunit de nervi din cauza catorva specimene subdezvoltate care au ras de la inceput la sfarsitul filmului. Tin minte ca si cand am fost la Matrix (primul) tipul de langa mine radea de "sariturile ca-n filme chinezesti" in timp ce eu i-as fi spart fata cu dintii cum spargea el semintele alea ieftine :evil:
with the same line.
(My man Em )
w33dsmoker is offline   Reply With Quote sendpm.gif