View Single Post
Old 01 Dec 2003, 17:52   #16
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by bill_the_butcher:
TOTI CEI CARE SCRIU IN THREADUL ASTA, CA SI THREADUL, SUNT NISTE RATATI.
N-AVETI DECAT SA DESCHIDTI ORICATE THREADURI CI ORICATE HATERE VRETI. TOT CE FACETI VOI E SA FACEI SI MAI MULTA PUBLICITATE LA UN FILM CARE CHIAR VOI NU-L SUPORTATI.
ASA CA, SMECHERE, TU CARE-AI DESCHIS THREADUL ASTA, LAS-O BALTA.

Am citat ca sa subliniez ca nu sunt un ratat (loser), chiar daca scriu aici (vedeti voi ce o sa scriu mai jos) si cred ca nici bill nu ar vrea sa fie considerat a fi in aceeasi oala cu ceilalti, pentru ca a postat pe threadul asta...

In primul rand, thread-ul asta nu are nici un scop si nici nu face onoare CineMagia. Nu "iubesc" LOTR, dar nici nu pot spune ca il "urasc". Mi se pare niste filme agreabile, dar prea comerciale si pretentioase, ceea ce le face sa para umplute de clisee si sirectlicuri care nu au zici o tangenta cu arta. Dar, oricum ar fi, nu este potrivit un astfel de thread, care parca ar instiga la violenta si la injurii adresate realizatorilor si fanilor LOTR.

P.S.: Asa cum raptor probabil va observa, eu am facut cateva afirmatii anti-LOTR. De exemplu, aia cu "THE CRAP TOLKIEN CALLED LORD OF THE RINGS", a caror postare si responsabilitate mi-am asumat-o, dar am vrut sa fie o reactie la laudele nejustificate aduse filmului si o... critica celor care au postat astfel de mesaje (nu doar aici...), pentru ca numi se pare ca LOTR ar merita astfel de laude. P A U Z A Deci, orice as fi zis, imi retrag afirmatiile si va rog (cu riscul de a fi considerat un ratat) sa nu mai postati nimic aici!!!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif