mie nu-mi place filmul de nici o culoare, iar cartea(am citit varianta originala in engleza) nu m-a impresionat. nici nu mi-am dat seama cu ce-ar fi trebuit sa ma impresioneze. prea stufoasa. prea mult se insista pe niste scene de nimic. ma refer la faptul ca tolkien a batut pasul pe loc. e plictisitoare, de ce sa nu recunosc. filmul mi se pare mai la obiect decat cartea.
e cea mai supraevaluata serie. fac referire la parerile criticilor. actorii joaca penibil, in special hugo weaving, care a dat cu bata-n balta dupa ce-a impresionat in rolul lui smith.
ian mckellen, pederastul, atotstiutorul, calm pe tot parcurusul filmului, cu joint-ul in gura, sau era narghilea, ma enerveaza la culme.
ca si disperatul de aragorn.
orcsii sunt urati, sauron si mai si.
dar gimli ii intrece pe toti. mic e, glume proaste face(ca legolas), barba urata are, ce sa mai ceara de la viata? o femeie poate.
legolas face reclama la head & shoulders, singura diferenta dintre el si albinosul din me, myself & irene e bara.
stai, cine mai era?
liv tyler, parc-ar avea leucemie. are si ea 2-3 replici , ca monica bellucci in matrix.
altcineva. as putea spune ca singurul personaj care mi-a placut a fost haldir of lorien. a murit saracul, n-avea nici o vina.
boromir, de fapt, sean bean a fost penibil ca-ntotdeauna. el si sylvester stallone.
deci astia m-au enervat, restul i-am trecut cu vederea, ca nici nu merita mentionati.
in locul regizorului, l-as fi scos pus pe smeagol personaj principal.