View Single Post
Old 26 Nov 2003, 12:51   #26
rica neaga
Novice

rica neaga

replica nr. 3
gata lasam balta originalitatea. am vrut sa spun ca la baza filmului nu sta un scenariu original. nu trebuie sa fii geniu sa intelegi asta. dar, pe cuvantul tau de onoare, te cred.

nu ma intereseaza ce-ai face tu cu 1-2 miliarde si nici cum ai realiza tu trilogia asta. n-ai decat sa mori cu ea de gat.

nici n-ai nevoie sa vezi rotk, pentru ca orcii-s toti la fel. urati in fotr, urati in ttt. deci mie tot nu-mi plac.

considera-te stupid in continuare. eu cred ca te autosugestionezi.

filmul meu preferat, cartea mea preferata n-au relevanta, oricum nu-s filmele de fantezie. totusi, star wars e mai bun ca lotr(nu-ncepeti o discutie sw vs. lotr). mie uruk-haii imi par amuzanti. nu stiu daca gabriela szabo cu flacara olimpica era uruk-hai, sunt toti la fel de boccii. faza cu inteligenta, stii cum e, nici aragorn nu cred ca e in cale-afara de inteligent si nici boromir n-a fost, si nici legolas, si totusi au niste replici...

stai linistit ca nu ma sfiesc sa scriu, dar decat s-ncep cu sh, tz, @ si _, mai bine ma las, sau mai bine iau un 'ban' meritat.

copile(gaandalf), nu vezi ca nu te baga nimeni in seama? vezi ca dau un tel. la 1800-no copys sa vina aia peste tine. iei 5 ani de puscarie. da stai ca esti minor, te baga astia la un centru de reeducarre.