Quote:
ecranizarea inseamna lipsa de originalitate, iar pt. mine asta conteaza foarte mult
|
Pe cuvant de onoare dak inteleg la ce te referi:eu nu cred ca am vazut pana acum un film apartinand genului fnatasy-pentru ca aici intra LOTR care sa semene cat de cat cu el,k sa poti spune ca nu e original-fii mai explicit,in sensul ca foarte.
Quote:
cu 1-2 miliarde n-ai obtine nimic altceva decat 'o pierdere de timp si bani', ca maratonul pt. care fac astia lobby.
|
Nu shi dak as regiza eu filmul,te asigur!

Primul lucru pe care l-as face ar fi sa nu il fac pentru 'larg consum',adica fara taieturi sau adaugiri,ar fi o ecranizare foarte fidela a cartii,adresata exclusiv celor carora le-au placut cartile.
Treaba cu orcii e foarte discutabila-nu se poate sti cum ar fi aratat inteaga armata neo-zeelandeza(folosita la un moment dat la figuratie),incovoiata si plina de machiaj.Si oricum n-am vazut nici eu si nici tu n-ai vazut ROTK,deci nu stim cum arata toata treaba.
Quote:
nu-nseamna ca esti stupid, ci doar ca-ti plac cartile stupide. personajele sunt tot hobiti si gaandalf, mai glumeti ca niciodata.
|
Cartea face un om,deci,in consecintza,ma consider stupid.
Quote:
tot film de copii ramane cu piticii aia, cu lembasul lor, sabiauta albastra si paianjenii parca facuti pt. arahnofobici. singurii care-ar trebui sa sperie in tot filmul asta (cu exceptia calaretilor, care chiar sunt de speriat) sunt hilari: sauron,(ochiul ala care seamana cu-n vagin in flacari, sa nu mai vorbesc de casca(primul film)) si orcsii(prost realizati, ma asteptam la altceva, dupa ce-am citi cartea, scarbosi, si-n plus, au niste replici de tot rahatu', dialogurile sunt infecte, parc-ar fi niste babe extramachiate).
|
Depinde cat de mult iti place fantezia si cat esti dispus sa visezi.'S curios care-i filmul/carea preferat/a?
Daca orcii nu sunt machiati atunci sunt facuti pe calculator-ar trebui sa te hotarasti-ce varianta itzi displace mai mult?...Uruk-haii mi se par de-a dreptul infioratori,mai ales inainte luptei din vagauna lui Helm(aka Helm's Deep).Shi nu cred ca erau din cale-afara de inteligenti,nu-deci poate trebuiau sa sara cu niscai citate din Shakespeare?
Nu te sfii sa zici p_zd@,ca sa nu ma sfiesc shi eu sa injur!Ai vazut vreodata pupile de pisica dilatate?Alea nu seamana cumva a vagin?Sau un fragment de bolta dintr-o catedrala gotica?Cu putina imaginatie,shi cu-probabil-multa lipsa de 'actiune'...multe chestii seamana a vagin...