View Single Post
Old 25 Nov 2003, 13:44   #22
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by rica neaga:
gaandalf a scris:
"AVIZ :
De-al de Polifantic shi altzi bajetzui se exclud din lista marionetelor..."
bai omule, esti un pupincurist. probabil n-ai mai mult de 14-15 ani. imi pare rau ca ma leg de varsta, nu-i drept dar numai un copilas putea sa scrie asta.
de fapt, seria lord of the rings e de copii. original nu-i, facut pe calculator este, buget mic are(nu-i relevant), mai joaca si ian mckellen+piticii aia. acum eu te-ntreb: tu ai citit 'the hobbit', stupiditatea aia?
si te mai intreb ceva: eu ar trebui sa vad vreo diferenta intre 'the hobbit' si cartea 'lotr?'.
am vazut ca ceilalti n-au prea bagat argumente, unu' ameninta, altu' spune numaistiuce de arici.
uite argumente, acum raspundeti, ca raspund si eu.

Uite kre-i faza ... lui polifantic nu-i place filmul shi a recunoscut ... parerea lui ... da' nu-l vezi k intra pe toate topicurile shi zice de LOTR k e nashpa ....

Raptor a fakut topicu asta ptr toti ia kre au zis k filmul e nahpa shi nimeni n-a scris mai mult de 1-2 idei ... shi pe de alata parte dau cu gura in 10.000 de parzti ....

Replia mea la faza cu filmul de copii nu mai este nevoie sa o dau ptr k "bajetzi" de-al de Polifantic shi Raptor nu k tzi-au inchis GURA da' tzi-au dat shi EJECT pe deasupra ...

:o