Quote:
de fapt, seria lord of the rings e de copii. original nu-i, facut pe calculator este, buget mic are(nu-i relevant), mai joaca si ian mckellen+piticii aia. acum eu te-ntreb: tu ai citit 'the hobbit', stupiditatea aia?
si te mai intreb ceva: eu ar trebui sa vad vreo diferenta intre 'the hobbit' si cartea 'lotr?'.
|
-original nu are cum sa fie-filmul-deoarece-mda?!e o ecranizare a unei carti-iar dak te referi la carte,atunci nu stii ce vorbesti(nu explic de ce,astept sa vad dak vorbeai sau nu si de carti).
-bugetul chiar nu e relevant-desi eu personal,daca ash fi in pozitia lu' Jackson as cere in jur de 1-2 miliarde/film ca buget si as renunta si la jucariile si la toate briz-brizurile pe care le produc in masa ashtia de la New Line Cinema
-ca e facut pe calculator e facut pentru ca trebuia-de unde sa iei troli sau enti adevarati.Dak sti tu vreo locatie...?
-da,am citit 'Hobbitul'-care chiar e carte pentru copii-Tolkien a scris-o pentru copii lui-a fost prima lui carte pe care am citit-o si care imi place chiar mai mult decat LOTR,chiar si acum-e bine?asta inseamna ca sunt stupid.
-da,in mare parte ar trebui sa vezi o diferenta-in ceea ce priveste actiunea,personajele,si toate celelalte chestiuni evidente.Asemanare exista,pentru ca se desfasoara in acelasi spatiu.Daca altele erau intrebarile shi eu n-am inteles cumva,fiiii mai clar.