View Single Post
Old 20 Nov 2003, 23:18   #8
i_matei
Veteran

i_matei

Sincer m-am dus la filmul asta doar datorita review-urilor de pe acest forum... cu totii l-ati laudat si am zis sa ii dau o sansa, dar recunosc ca am avut inima indoita... Imi imaginam ca va fi o mizerie tipic Jet Li, un film din categoria "iti da palma cu picioru'" cum a fost Cradle 2 the grave...
Tin sa spun ca surpriza mi-a fost URIASA... Un film absolut poetic, imagini absolut superbe, o poveste fascinanta si efecte speciale ce depasesc orice limita a imaginatiei...
Ce te izbeste in primul rand la acest film este cromatica lui... Cred ca in nici un film nu am vazut peisaje mai superbe, nuante de culori unice... As aminti aici 2 scene... lupta din gradina plina cu frunze si bataia de deasupra lacului vor ramane absolut antologice pentru mine.

Unii zic ca nu le-au placut ideea luptelor "supranaturale"... E vorba de o legenda, remember? Reda cu exactitate imaginatia oamenilor din acea vreme, cu toti eroii si faptele lor... Pentru mine scenele de lupta au dat okazia prezentarii unor imagini absolut superbe, fara precedent in cinematografie.

Cat despre efecte speciale, ce pot spune... pur si simplu filmul asta arunca seria Matrix in derizoriu... si retineti ca filmul asta a aparut in 2002 cu un an inainte de Revolutions si Reloaded... chiar nu inteleg de ce filmul asta nu a venit in Romania mai repede, de ce nu i s-a facut o publicitate ca lumea, de ce nu a fost prezentat la adevarata sa valoare???

Sincer oricat m-as chinui nu cred ca as putea gasi vreun defect filmului asta. E pur si simplu PERFECT!! Pentru cei ce nu l-au vazut ii indemn sa se duca, pentru ca nu stiu ce vor pierde!!! Lasati la o parte ideile preconcepute despre filmele cu Jet Li si despre filmele asiatice in general!!! Filmul asta e pe departe unul din cele mai bune filme care au venit la noi anul asta.

NOTA 10/10 fara discutie
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif