Wut abot M*A*S*H-cred k e serialul meu preferat-shi el shi filmul au fost superbe-mult mai veridice dekat porcariile de-acum-ala a fost singurul serial la care am plans,o singura data,kand cu moartea lui H.Blake.
Ma uitam si la Quantum Leap,era simpatic la vremea lui,shi chiar vara asta l-am revazut,dar parca mai mult asha,k sa vad ce se mai vede.Din serialele astea 'du-te vino' cu adolescenti emancipati si flacai tomnateci,mi-a placut 'Cybill'(adica Alicia Witt also knownd as Zoey :lol: ).
Familia Bundy m kam plictiseste lately-da,cand am vazut-o de primele trei ori mi-a placut.Era interesant si ala cu MIchael J. FOx,o comedie cu(acum e la mare moda)viatza la Casa Alba-i-am cam uitat numele.Cat despre Seinfeld am auzit ca aia de la PRo tv nu intentioneaza nimic serios in privinta asta cel putzin inca vreun an-doi,kat despre celelalte televiziuni...?
Ma mir cum de-atzi uitat de Dallas?Tin minte din anii copchilariei knd se strangea familionu' in fata micului ecran si era o ora magica...
Cel mai mult urask 'Sex 'nd the city' DUmnezeule mare!Femeile alea ma calca pe nervi!