Seriale TV
Pentru mine televiziunea inseamna in primul rand seriale. Desigur, nu stramb din nas daca vad un film bun sau eventual bunicel. Dar in primul rand vreau sa vad seriale. Din pacate au trecut vremurile alea de prin 96-98 cand eram bombardati su seriale bune pana si pe Prima TV ( Fraser ). Imi plac foarte mult serialele, de comedie, drama sau actiune. Cel mai mult dupa revolutie mi-a placut Cracker. Apoi Dosarele X, Twin Peaks, Lege si ordine,sau cele cateva cu cabinete de avocatura (le-am uitata numele) De comedii ce sa mai vorbim, Seinfeld ( o capodopera din punctul meu de vedere), Cheers, Fraser, Friends, Bundy, Dragul de Raymond, Sex and the city si multe altele. Ar trebui sa adaug in mod special Lonesome Dove cu Robert Duvall si Tommy Lee Jones ( a fost dat de postul 31 parca cel care era inainte de ProTV)
Acum serialele bune au disparut cu desavarsire. Sunt nemultumit de oferta televiziunilor. Au inceput sa bage seriale romanesti deosebit de tampite. Pana si Calinescu face un serial de tot cct. Vulgaritati incredibile. Asta pana saptamana trecuta cand intamplator dupa ora 23:00, vineri am dat de un serial pe AXN care se chama Street time cu Rob Morrow ( cel dintr-un alt serial care mi-a placut - Northern exposure ). Din pacate nu stiu al catelea episod era, nu l-am prins de la inceput, pe site-ul AXN se cheama Pretul Libertatii si este vineri de la 23:00 la 24:00. Nu am vazut decat putin dar pot spune ca mi-a atras atentia. Voi l-ai vazut ?
Care sunt insa serialele care v-au tinut in fata televizoarelor de-a lungul timpului?
|