Citez de mai sus :
Adevarul e ca putem vorbii de filme inainte si pupa Matrix
Asta se poate interpreta si altfel. Posturile inainte si dupa Revolutions. Hai sa nu fiu carcotas, desi nu sunt fan al genului m-a prins un pic nebunia Revolutions si urmaream zilnic ce mai scrie TLD care ne-a tinut in priza cu evenimentul. Dar in mod suspect, zile bune inainte de premiera TLD nu a mai postat si dupa, ce sa mai zic, subtire. Asta poate spune multe. Sau daca luam si faptul ca au votat la chestionar 21 de persoane ne putem face o idee. Oricat ar revolutiona trilogia continuarile au dat-o in bara. Nu imi amintesc cand a fost primul Matrix la cinema, eu unul l-am vazut cred la TV cand l-a dat prima oara. Mi-a placut si depre el pot spune ca a fost un film care merita mentionat cand vorbesti de filme in general. Hai sa zic ca Reloaded m-a surprins placut, desi nu a fost la nivelul primului. A dezvoltat povestea ( desi a incalcit-o groaznic ) Eram curios cum se vor descurca fratii in hatisul de variante mai mult sau mai putin plauzibile. Si dupa cum am vazut aici pe forum la vremea respectiva variante misto erau destule. Practic lasa loc pentru orice. Dar stupoare. Cum am mai scris au mizat pe "lasa-i sa moara prosti" Nu au explicat nimic. Singurul lucru interesant in partea a treia este spatiul dintre cele doua lumi. In rest nimic. O bataie deosebita ? Bigger is better ? Adica acum daca o sa vrea cineva sa faca ceva si mai si va trebui sa umple ecranul de roboti sau mai stiu eu ce creaturi ? Numai ca sa fie mai multe si sa ne impresioneze ?
Cred ca cel mai bun lucru la Matrix I a fost povestea si nu efectele care nici nu pot spune daca au fost sau nu folosite pentru prima oara. Iar de la aceasta a treia parte asteptam sa incheie povestea aducand ceva nou. Au explicat frumos schimarea Oracolului si atat.
Daca ar fi sa pastrez o colectie de filme as pastra numai prima parte. Celelalte doua sunt pur si simplu umplutura.
|