Originally Posted by MinRep:
Originally Posted by Lady_Skar:
Originally Posted by Leonard:
asta ar fi o intrecere demna de finala a Champions League. Nu stiu ce sa aleg, sunt doua dintre filmele favorite, care imi plac in aceeasi masura. total neinspirata alegerea acestui bracket.
|
everybody's a critic. 
|
Mai ales ca nicicum nu-i bine... Daca filmele sunt din categorii diferite, nu poti alege, ca fiecare e buna la cateogoria ei. Daca sunt din aceeasi categorie, iar nu e bine, ca contravine cu regula... Daca un film cu sanse mari de a trece e comparat cu unul cu sanse mai mici, iar nu e bine, ca cica nu i se dau sanse unui film relativ mic, dar poate mai valoros. Daca e un film de Kubrick, din start nu are sorti de izbanda (cu exceptia de rigoare) si se enerveaza MinRep... Dar asa e viata.
Asta a fost introducerea, urmeaza pasurile mele:
1. Cum a zis si TLD (parca) pe altundeva, daca se termina la egalitate? Facem baraj cu Alex Leo Serban? (only a mere suggestion)
2. Se pierde interesul pentru chestiile astea sau numa mi se pare mie? La Group 1 erau si peste 20 de voturi de chestionar. Acum, de-abia de depasesc 10 voturi.
3. (asa, de analiza...) Cate grupe sunt? Si cate filme intra la bataie, pana la urma?
4. Vreti sa va zic cine castiga? Pentru ca cred ca e clar...
Jur!
|
1. HEHEHE
ahhh, eu nu votez niciodata de la inceput. deci votul imi apartine mie.
just kidding
da, merge sugestia cu domnul alex leo serban.
2. Eu mai mult decat sa tot amintesc oamenilor prin semnatura mea nu am ce face. De vina este forumul unde nu prea intra lume, dar oamenii nu ma lasa sa le pun la film in general, ca deh, e prea gras forumul ala! :roll:
3. Asta e ultima grupa. Au ramas 20 de filme care vor fi iar grupate in 3 serii: 8/8/4 (4 meciuri/4 meciuri/2 meciuri)
4. Da, si eu ziceam ca intre Star Wars si Back to the future, sau Nosferatu si Terminator 2 e clar cine castiga. :cry: