View Single Post
Old 10 Nov 2003, 08:47   #23
spartacus
Senior

spartacus

Send a message via Yahoo to spartacus
Servus, voua, strumfilor de la cinemagia!...
Bre, daca este sa ma iau doar dupa ce am citit pina acu ar trebui sa nu mai merg la film ca as risca sa fiu extrem de dezamagit ca fan al filmului(dar nu unul foarte inrait, care sa-l vada de zeci de ori!)... Dar, pentru ca imi place sa cred ca mi-am pastrat o rezerva de independenta, va spun ca o sa astept sa vina si in "satul" meu(Slatina/Olt) ca sa-l vad. Inainte de asta stiu doar ca sunt nerabdator sa il vad, atit!
Desi aproape toti de pe site spun cit au fost de dezamagiti imi place sa cred ca eu nu voi fi ajunge atit de rau incit sa-mi para rau de 50.000 de lei; ar fi si culmea sa patesc asta dupa ce toata lumea a recunoscut ca Matrix (intreg) a reprezentat un BOOM si o totala inovatie in domeniu. Iar noi, copii, ne numaram printre cei care vom avea privilegiul sa spunem la un moment dat ca am vazut MATRIX din momentul in care a aparut! Asadar, nu mai fiti atit de rai cu fislmul asta. La urma urmei sunt atitea filme cu adevarat proaste incit chiar nu-mi dau seama cum de voi spuneti ce tocmai am citit despre acest film care, ORICUM, cred ca va ramina in analele cinematografiei prin ce a adus el pe piata vizuala mondiala. Gresesc undeva?!?... Nu cred... (*)