View Single Post
Old 08 Nov 2003, 11:51   #18
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

vad kk parerile sunt cam impartzite - Eu am zis DA! Cineva m-a intrebat : "vad k ii iei apararea lui revolutions... chiar shi cand vine vorba de Return of the King de ce ?" Pentru ca film k asta n-am mai vazut , dk am sta sa citim toata filozofia kre este prezenta in filmele astea ne-am uimi pur shi simplu(o s-o fac shi pe asta) shi in al 3-lea rand sunt 2 filme coomplet diferite ...

Nu trebuie sa ne uitam shi sa zicem : "mi-a plakut mai mult partea 1 sau a 2 a sau a3a ... filmul trebuie vazut asemenea unui INTREG"...

vizionanad filmul in sala cu nishte oameni kre venisera sa-l vada pe keanu Reeves "cum se bate in 1000 de stiluri Kung-Fu" m-a dezamagit complet ... sau scenele cu Trinity (shi scena cu trenul shi scena cu pregatirea pentru plecare shi cea cu ea pe moarte) - toata lumea radea sau spunea : "Mai putzine vorbe mai multa actziune" tipic romanilor ...

Observ k publicul cel care apreciaza un film pentru ceea ce este a inceput sa scada... nimeni nu mai vrea decat sa vada violentza, bataie shio pumni intr-un film de asta sunt convins ... shi ma bucur fff mult ptr cei ce au fost dezamagitzi de final - toata lumea se ashtepta la un de gen Hollywood in care totata lumea se pupa la sfarshit shi traiesc pana la adanci batranetzi.... :lol:

Parerea mea : este k Trilogia Matrix a "revolutzionat" cinematografia shi a scris istorie ... eu am fost de fatza ... dar altzii au ramas cu impresia : "ce film nashpa!"

Calificativul meu: (*) (*) (*) (*) (*)

P.S. - ash putea sa scriu depre trilogia asta non-stop da nu vreau sa exagerez ... :o