Nu as putea sa zic "Nu" ci numai "DA". Dupa cum l-am asteptat toata vara, 6 luni ar fi cam greu. Acum parerea despre film... Pe undeva intre primul si al doilea... Ce mi-a placut: Zionul (mai bine zis toata scena din zion, care par emult mai reala ca burly brawlul din reloaded), apoi "Lupta Suprema" cum a fost ea numit si tradusa, care dak o compari cu lupta din relaoded a fost mai buan clar. Mi-a mai placut finalul, nu ceva gen Hollywood fericiti toti si se pupa, bla, bla.
Ce nu mi-a placut: Prea scurt, mai scurt decat precedentele, Hel Club Fight - prea scurta si deja o fumasem din niste spotrui de dinaintre de film... Nu mi-a placut de oracolul asta nou... Finalul lasa oarecum senzatia ca s-ar putea continua seria. Si pt unii care nu au vazut filmeel de multe ori, pot lasa unele semne de intrebari... Oricum m-a facut sa zic ca mi-a placut. Si dupa cum ma asteptam o sa mai vina un animatrix 2, si alte cateva bonusuri...
P.S: Din punctul de vedere al incasarilor nu prea a revolutionat, doar 43 mil world wide... Cam cat reloadedul, doar in america. Oricum incasari se asteapta peste 100-200 in america si worl wide peste 500 mil.
|